JVG tähdittää NHL 20 -peliä näyttävästi – samassa joukossa Snoop Doggin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye JVG pääsee kansainvälisten supertähtien joukkoon NHL 20 -pelissä. Lätkäfaneina tunnetut Jare Brand ja Ville Galle ovat pelattavina hahmoina arcade-tyylisessä pipolätkässä. Ensikerran JVG-kaksikko mallinnettiin NHL 19 -peliin, jonka soundtrackilla parivaljakon Tarkenee-kappale soi.

– Siistii, et tänä vuonna meidän pelihahmoilla pääsee pelaamaan vähän vapaammin. Tottakai täytyy kokeilla, et kumman hahmolla pysyy limppu paremmin lavassa, Ville Galle kertoo.

NHL 20 -pelin Ones Now -pelimuodon hahmoina löytyvät myös esimerkiksi rap-artisti Snoop Dogg, koripallotähti Kyle Lowry ja NFL-pelaaja Juju Smith-Schuster.

– Tosi hyvää palautetta tuli jo viime vuoden hahmoista! Varsinkin kun statsit oli kunnossa! Oli myös hieno laittaa peli käyntiin, kun Tarkenee lähti aina suoraan soimaan. Snoop Dogg on tottakai meille legendaarinen artisti. Hienoo, että Snoop on myös päässyt kovien änäriäijien seuraan ja vie kiekkokulttuuria eteenpäin jenkeissä, Jare Brand kommentoi.