Fysiikanopettajasta viraalitähti – näillä tunneilla ei ole koskaan tylsää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taitavat opettajat osaavat pitää nuorten huomion puolellaan hauskoilla ja kiinnostavilla opetustavoilla. Nyt sosiaalisessa mediassa on ihastuttu yhdysvaltalaiseen fysiikanopettajaan, jonka tunneilla on harvoin tylsää.

Virginian Tidewater Community Collegessa opettavaa 69-vuotias David Wright ei ole antanut iän vaikuttaa opetusintoonsa. Hän opettaa fysiikkaa oppilaille humorististen mutta informatiivisten kokeiden ja havainnoillistamisten avulla. Buzzfeedin mukaan Wright on työskennellyt oppilaitoksessa jo vuodesta 1974 saakka.

Oppilaat ovat usein kuvanneet Wrightin opetuksia videolle. Nyt oppilaitoksessa opiskeleva Erica Church on jakanut Twitterissä koosteen, joka todistaa kuinka kiehtovaa ja hauskaa fysiikankin opetus voi parhaimmillaan olla. Videosta tuli nopeasti viraalihitti ja sitä on katseltu yli 20 miljoonaa kertaa.