Jysäri Festiaali kasvaa kolmepäiväiseksi – esiintyjiksi Scooter ja Dr Bombay

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jysäri Festivaali kasvaa ensi kesänä kolmepäiväiseksi, kun juhlinta aloitetaan jatkossa jo torstaina. Himos Parkissa 2. – 4. heinäkuuta järjestettävän eurodance-tapahtuman ensimmäiset tähdet on jo kiinnitetty, ja niitä ovat Scooter, Heath Hunter, Dr. Bombay ja Matti Airaksinen.

Suomen suurin tamppausmusiikkiin keskittyvä festivaali virallistaa torstain uudeksi esiintymispäiväksi. Scooter on genren jokaiselle ystävälle vanha tuttu supersuosiki. Muita Jysärin esiintyjiä ovat siis brittiläinen reggaerytmejä poppiin ja houseen yhdistelevä Heath Hunter, Calcutta (Taxi Taxi Taxi) -hitistään tunnettu ruotsalainen Dr Bombay.

– Torstai on kerännyt Megasuperturbo-bileidensä myötä jo hurjan etkoilijamäärän, joten nyt on aika avata Himos Areenan lisäksi muutakin Himos Parkia auki jo päivän etukäteen. Joka vuosi kasvanut ja kehittynyt Jysäri teki kävijäennätyksen viime vuonna 17.000 kävijällä, joten ensi kesänä tehdään kaikkien aikojen kävijäennätys, tuottaja Jessica Toivonen kertoo.

– Jo ostettuja kahden päivän lippuja ei tarvitse palauttaa päästäkseen festaroimaan kolmantenakin päivänä. Olemme ottaneet tällä viikolla yhteyttä kaikkiin lipunostaneisiin sähköpostitse, jonka linkkikampanjan kautta jo ostetut 2 päivän liput voi korottaa 3 päivän festarilipuiksi ennakkohintaan. Kampanja on voimassa tammikuun loppuun asti.