Karannut koira oli kadoksissa kaksi kuukautta – ehti matkata yli 100 kilometriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kadonneet lemmikit voivat joskus löytyä elossa pitkienkin matkojen päästä. Eräskin yhdysvalloissa asuva koira päätyi karkumatkallaan yli 100 kilometrin päähän.

Payton-niminen koira karkasi RescuedOhion sijaiskodista Ohion Columbusissa. Koirasta tehtiin seuraavien kahden kuukauden aikana 22 havaintoa. Eläintä ei kuitenkaan UPI-uutistoimiston mukaan onnistuttu saamaan kiinni.

Lopulta karanneita lemmikkejä etsivä Lost Pet Recovery sijoitti ansan ja kameran paikkaan, missä viimeisin havainto oli tehty. Payton saatiin lopulta kiinni 65 mailin, eli noin 105 kilometrin päästä sen karkaamispaikasta. RescuedOhiossa työskentelevän Lori Judisin mukaan koira vaikuttaa vihdoin kyllästyneen karkailuun ja kiertää nykyään kehää hänen ympärillään ulkoilun aikana.