Alligaattorin vatsasta löytyi ihmisen palasia – kuolinsyy paljastui rikosrekisteristä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaivosyhtiö löysi osittain alligaattorin syömän miehen ruumiin Yhdysvaltojen Floridan Fort Meadessa sijaitsevasta lammesta viime kesänä. Lampi kuului yritykselle, joten viranomaiset ryhtyivät tutkimaan tapausta tarkemmin sulkeakseen pois rikoksen mahdollisuuden.

Selvisi, että kuollut mies oli 45-vuotias Michael Ford, joka oli pidätetty kymmenen päivää ennen kuolemaansa asunto- ja automurrosta. Lisäksi hänen rikosrekisteristään löytyi tuomio huumausaineiden hallussapidosta. Mies käytti metamfetamiinia. Viranomaiset kuitenkin huomasivat, että alligaattori oli syönyt osan miehen ruumiista.

Lammessa asuneen 200-kiloisen alligaattorin vatsasta löytyi Fordin vasen käsi ja oikea jalka. Fordille tehty ruuminavaus kuitenkin paljasti, että alligaattori ei ollut tappanut miestä. Ford oli ottanut yliannostuksen metamfetamiinia ja hukkunut. Alligaattori ei ollut syyllinen miehen tappoon, mutta menetti kuitenkin henkensä tutkimusten ja vainajan ruumiinosien syömisen takia, The Smoking Gun uutisoi.