Myymälävarkaat varastivat valtavat vaatekasat – video leviää viraalina

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jotkut myymälävarkaat ovat muita häikäilemättömämpiä. Tuoreella viraalivideolla todistetaan tilannetta, jossa joukko varkaita ei juurikaan yritä peitellä toimiaan. Videolla joukko ihmisiä juoksee Sears-vaatekaupan käytävää pitkin iso kasa vaatteita sylissään

Ryhmällä ei ole aikonuksena maksaa vaatteista, vaan he juoksevat niiden kanssa suoraan ulos. Osa varkaista jää kiinni ovella, osa onnistuu jatkamaan matkaansa. Kaupassa kuvattu video levisi nopeasti Twitterissä.

Keskustelua herätti varkaiden häikäilemättömyyden ohella se, miksi he olivat päättäneet kohdistaa videonsa juuri Sears-vaateketjuun. Marketwatch-sivuston mukaan ketjulla menee huonosti, ja jopa 96 Sears-liikettä ympäri Yhdysvaltoja ollaan sulkemassa lähiaikoina.