Oma työntekijä ryösti Subwayn – halusi antaa työkavereille opetuksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Mexicossa sijaitsevan Subway-työntekijä on pidätetty ryöstöstä syytettynä. Tekijä kertoi viranomaisille teolleen vähintäänkin erikoisen motiivin.

22-vuotias Lorena Ariana Marin ja 19-vuotias Angelo Rey Espinosa rynnistivät Las Crucesissa sijaitsevaan Subway-ravintolaan maanantai-iltana. Marin tunkeutui tiskin taakse ja vaati työntekijöiltä rahoja uhkaillen heitä. Ryöstäjät pidätettiin pian heidän paettua paikalta jalan.

Ravintolassa työskentelevä Marin kertoi poliiseille halunneensa antaa opetuksen työtovereilleen. Hänen mukaansa tarkoituksena oli näyttää, mitä kaikkea työssä voi tapahtuma myöhään illasta kyseisessä kaupunginosassa. Marinia ja Espinosaa saattaa odottaa teostaan maksimissaan kolmen vuoden vankeustuomio, uutisoi Las Cruces Sun News.