Selviytyjät Suomi -voittaja on selvinnyt – voitti 30 000 euron palkinnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Selviytyjät Suomi -jakso päättyi tänään tuotantokauden finaalijaksoon, jossa selvisi myös sarjan kolmannen tuotantokauden voittaja. Hän saa maineen ja kunnian lisäksi 30.000 euron voittosumman rahana.

Selviytyjät Suomi -kauden voittajaksi selvisi vantaalainen myyntijohtaja Kai, joka voitti toiseksi sijoittuneen Viivin yhden äänen enemmistöllä heimoneuvoston äänestyksessä luvuin 5–4. Voitostaan ällikällä lyöty Kai oli koko kauden ajan yksi ennakkosuosikeista. Hän on fyysisesti vahva, ketterä ja urheilullinen sekä voitti finaalikumppaninsa Viivin kanssa lähes vuorotellen yksilökilpailut. Lisäksi Kai oli pidetty henkilö, joka ei saanut koko kauden aikana yhtään ääntä heimoneuvostoissa.

Sunnuntain finaalijakson alkaessa kisassa oli jäljellä vielä neljä kilpailijaa. Finaalihaasteen voittanut Viivi sai valita itselleen vastustajan, jota vastaan hän kilpaili tuomariston äänestäessä finaalikaksikosta voittajan. Viivi valitsi vastustajakseen Kain, vaikka oli kisassa tullut erityisen läheiseksi Noran kanssa. Tästä päätöksestä Viivi saikin kipakkaa palautetta tuomaristoon pudonneelta Noralta.

Lopullisessa äänestyksessä voittajan ratkeaminen jäi viimeisen äänen varaan. Voiton selvittyä Kai jäi tuijottamaan tuomaristoa hömistyneenä, sillä juuri ennen äänestystä heimoneuvostossa oli nähty mahdollisesti kaikkien aikojen roastaus, jossa finalistikaksikko ja etenkin Kai oli saanut täysilaidallisen palautetta pudonneilta kilpakumppaneiltaan.

– Voisin verrata sua selviytyjänä Nalle Puhiin. Sä hääräsit paljon siellä meidän Puolenhehtaarin metsässä ja sit sä suolsit ihan käsittämättömän määrän sellaista liibalaabaa, kaikesta tällaisesta hyvyydestä, elämästä ja ihmisyydestä, mut erona Nalle Puhiin sussa on se, että sä et pysty seisomaan sen takana mitä sä oot sanonut, etkä sä oo sympaattinen karhueläin, vaan egoistinen teeskentelijä, tuomaristossa istunut Kasperi latasi Kaille.