Abigail Ratchford nakuilee vain jouluvalot yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Fallen Angel 🖤 @olllyvento x @hermesmakeup

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Nyt Abigail Ratchford on päässyt jo selvästi joulutunnelmiin, sillä hän poseeraa sosiaalisen median kuvassaan näyttävästi alastomana, vain syntisen punaiset jouluvalot yllään.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.