Autovaras tuli katumapäälle – soitti kolmesti poliisille tunnustaakseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rötöstely voi johtaa syvään katumuksen tunteeseen. Eräs auton ja olutta varastanut yhdysvaltalainen mies tunsi teostaan niin huonoa omaatuntoa että päätyi soittamaan poliisille useita kertoja tunnustaakseen teot.

Georgian Thomas Countyn poliisin mukaan Quent Rashed Lankford oli varastanut ensin auton. Ajettuaan noin 20 kilometrin matkan hän soitti poliisille ja ilmoitti varastaneensa ajoneuvon. Poliisi ei kuitenkaan löytänyt etsinnästä huolimatta Lankfordia eikä varastettua Chevrolet Impalaa.

Pian mies soitti uudelleen poliisille ja ilmoitti murtautuneensa nyt lähikauppaan ja juovansa siellä olutta. Lankford päätyi soittamaan viranomaisille yhteensä kolme kertaa. Lopulta katumapäälle tullut rikollinen pidätettiin, uutisoi Associated Press.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.