Nainen haluaa näyttää Barbielta – takana yli 100 plastiikkakirurgista toimenpidettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muovinukke-Barbien ulkonäköä fanittavia ja jäljitteleviä naisia löytyy ympäri maailmaa. Yksi heistä on Lontoossa asuva Rachel Evans. Nainen kertoo, että jokainen sentti hänen kasvoistaan on käsitelty täyteaineilla.

Ulkonäköään keinotekoisesti ja radikaalisti muokkaavat ihmiset yrittävät saavuttaa onnellisuuden tietynlaisen kauneuden avulla. Barbien elämää ja ulkonäköä ihaileva brittinainen kertoo, että hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 35.000 puntaa, eli noin 42.000 euroa. Hän on noussut kauneusleikkausten avulla pikkujulkkikseksi.

Rachel Evans aloitti ulkonäkömuutokset pari vuotta sitten. Hän oli huomattavasti eri näköinen ennen ryhtymistään Mattelin muovilelua muistuttavaksi naiseksi. Nyt hänen elämänsä on yhtä pinkkiä ilotulitusta ja hän hehkuttaa, että näyttää viisikymppiseltä vielä enemmän ihailemaltaan nukelta.

Aiemmin rankasti kiusattu nainen on kuin uudelleensyntynyt. Hän kertoo olevansa henkisesti eheä. Nainen ei kuitenkaan voi sietää meikitöntä ulkonäköään, joten hän ehostaa itsensä päivittäin Barbien näköiseksi.

View this post on Instagram

I used to be a tomboy now I AM BARBIE

A post shared by Rachel Evans Barbie (@rachel_evans_bikini) on