Charly Jordanin pakarat vangitsevat – yläosakin paljaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

View this post on Instagram

I can’t see sh*t but make it fashion 🌊 Top from @revolve

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Nyt Charly poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan tuoreissa kuvissa rennosti auringossa makoille. Ensimmäisissä kuvissa hänen pakaransa vangitsevat katsojien huomion, mutta kuvasarjan viimeisessä otoksessa Jordan poseeraa jo yläosattomissa kädet ympärillään.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.