Kim Kardashian kuin tiimalasi – huikea näky Puff Daddyn synttäreillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto on vähintäänkin erikoinen. Molemmat ovat vakuuttaneet mediassa sekä Jumalan kasvojen edessä tukevansa toisiaan myötä- ja vastamäessä. Viimeisimmät käänteet ovat kuitenkin saaneet Kim Kardashianin pohtimaan lehtitietojen mukaan jälleen avioeroa.

View this post on Instagram

Diddy’s 50th Birthday ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pitivät lehtitiedot paikkansa tai eivät, oli supertähtipari juhlimassa yhdessä räppäri-yrittäjä Puff Daddyn 50-vuotissynttäreitä. Kim oli pukeutunut juhlaan upeaan kullanhohtoiseen iltapukuun, joka sai hänen vartalonsa näyttämään kuin elävältä tiimalasilta.

Kanye West on hakenut apua mielenterveyden ongelmiinsa, ja vaimonsa Kim Kardashianin tuella hän on selvinnyt karikoiden yli kerta toisensa jälkeen. Kimin mittari alkaa kuitenkin olemaan täysi, sillä räppärin uskoon hurahtaminen on nostanut sekoilun kokonaan uusiin sfääreihin. Kanye Westin käytös huolestututtaa ja kummastuttaa monia julkkisperheen sisällä ja sen ulkopuolella. Kim Kardashian ei ole lähipiirinsä mukaan onnellinen, sillä hän on kyllästynyt Kanyen ailahtelevaisuuteen.