Mel B huoltajuuskiistassa – haluaisi tyttärensä Britanniaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen äiti, Spice Girls -laulaja Mel B, haaveilee kaikkien lastensa asuvan hänen kanssaan pysyvästi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hän jakaa tällä hetkellä nuorimman tyttärensä Madisonin huoltajuuden yhdessä amerikkalaisen ex-mies Stephen Belafonten kanssa.

Mel B on sanonut julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa, että ei toivo mitään muuta joululahjaksi kuin nuorinta tytärtään kanssaan Leedsiin pysyvästi. Hän käy parhaillaan oikeustaistelua kahdeksanvuotiaan tyttärensä huoltajuudesta. Nainen rukoilee, että saisi tyttärensä kotiin.

Mel B muutti takaisin kotimaahansa töiden takia. Nainen on huolissaan tyttärensä hyvinvoinnista, sillä hänen isänsä on käyttäytynyt väkivaltaisesti kymmenen vuotta kestäneen yhdessäolon ajan. Mel B:llä, eli Melanie Brownilla, on myös kaksi vanhempaa tytärtä, 20-vuotias Phoenix ja 12-vuotias Angel.

View this post on Instagram

This time last week I walked around winter wonderland with my 3 kids having the best Xmas fun ever,my youngest Madison with me for 7 amazing days,she wrote me this on the plane going back to LA,as I read this over and over again the pain I feel is unbearable,I don’t no when me or her sisters are gonna see her again,my abuser STILL manages to abuse me threw the courts and on a daily basis threw a “court appointed”email that allows him access to me for him to say whenever whatever he wants,I share this because I no other mothers are going threw exactly the same thing right now,just no your not alone I feel your pain,and I won’t stop talking and fighting to get justice for us all and our kids #stopabuse #yournotalone #talktosomeonetoday @womens_aid please please be kind to people like me in these situation as you have no idea what me/they are going threw

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on