Nyt paketoidaan joululahjoja! Tässä 13 nerokasta ideaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lahjojen antaminen tuottaa mukavaa mieltä niin antajalle kuin lahjan saajallekin. Pakettien ulkonäköön voi panostaa, jolloin valitsee kauniin käärepaperin ja koristeet. Nykyaikana on trendikästä kierrättää vanhoja tapetteja, sanomalehtiä, kukkapapereita ja muita pakkausmateriaaleja.

Jokainen lahjapaperin tilkku ja vanhojen pakettien laatikko löytää uutta käyttöä seuraavana vuonna. Blossom-sivusto on julkaissut videon, jolla esitellään lahjojen paketointi-ideoita. Samalla näkee, kuinka materiaaleja voi hyödyntää monipuolisesti.

Kääri lahja paperiin kulmittain tai kääri paperin sisälle nauha kantokassin tyyliin. Lahjakassit saa puolestaan suljettua siten, että pujottaa narun läpi vastakkaisen reunan rei’istä. Vanha sipsipussi on pestynä ja käännettynä oiva paketointimateriaali, jota voi halutessaan koristella tarroilla ja tusseilla.

Wrapping gifts got a whole lot easier with these 13 clever ideas!

Wrapping gifts got a whole lot easier with these 13 clever ideas!

Publiée par Blossom sur Jeudi 12 décembre 2019