Muotitoimittaja ohjeistaa: ”Näissä tilanteissa voit käyttää Ugg-saappaita”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ugg-kengät ovat lampaannahasta valmistetut lämpösaappaat. Jos ei halua näyttää suoraan Simple Life -realityohjelman tähdeltä 15 vuoden takaa, kannattaa talvikenkinä käyttää muita jalkineita. Uggsit sopivat rennompaan tyyliin.

Ugg-saappaat ovat mainiot kengät silloin, jos haluaa hakea postin tai käyttää koiran pikaisesti lenkillä kotihousuissa. Niitä voi myös pitää lääkärireissuilla ja silloin, kun kipaisee lähikaupasta nopeasti maitoa. Muuten muotitoimittaja Dena Silver suosittelee, että naisten kannattaa pukea talvisin oikeasti lämpimät ja vedenkestävät jalkineet.

Paksut töppöset eivät sovi tilanteisiin, joissa vaaditaan hieman tyylikkäämpää kokonaisuutta. Silver kauhistelee tilanteita, joissa naiset pukevat lampaannahkasaappaat toimistotyöhön. Ne ovat kömpelöt ja pitävät ääntä raahautuessaan lattiaa vasten. Ugg-kengät sopivat tilanteisiin, joissa mukavuus menee ulkonäön edelle, Silver suosittelee PureWow-sivustolla.