Petri Nygårdilta härski uutuus: ”Professori Pipari Nygård”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräpin rääväsuu Petri Nygård julkaisee tänään EP:n Professori Pipari Nygård, mun EP osa 1. Professori Pipari Nygårdin ensimmäinen EP on neljän kappaleen kokonaisuus, jossa kuullaan tuttua Petriä roisien sanaparien siivittämänä.

Petri Nygård, Kuva: StaraTV

– Ihanaa pistää ulos kerralla vähä enemmä biisejä pitkästä aikaa! Oon haipissa tästä kokonaisuudesta, kun rakastan testailla ja kokeilla kaikkee ja tässä professori pipari nygårdin koeputkessa jokainen biisi on niinku oma maailmansa! Mahtavaa päästellä höyryjä vielä ennen ensi vuoden 20v juhlavuotta, siitä tulee muuten huikee, Petri Nygård kommentoi.

Vuosi 2020 on Petri Nygårdin 20. juhlavuosi. Vuonna 2000 artistiuransa aloittanut räppäri nousi suosioon heti ensimmäisellä singlellään, 2000-luvun alussa julkaistulla biisillä Vitun suomirokki. Lukuisten hittien, seitsemän studioalbumin, usean EP:n ja yhden kokoelmalevyn julkaissut Nygård on yksi Suomen streamatuimmista artisteista.

Monet Petrin kappaleet nousevat viikonloppu toisensa jälkeen Suomen kuunnelluimpien kappaleiden listalle Spotifyssa. Petri Nygårdin tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa lähes nelinkertaista platinaa streamannut Pannaan Suomi Kuntoon, triplaplatinarajan ylittänyt Nössö sekä kaikkien tuntema takuuvarma bilebiisi Selvä päivä. Ennen uutta vuotta Petri Nygård on mahdollista nähdä keikalla vielä muun muassa Tahkolla ja Levillä.