Game of Thronesin haastajaksi povattu The Witcher saapui Netflixiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixiin on lisätty sarja, joka lukeutuu etenkin fantasian ystäville vuoden odotetuimpiin nimikkeisiin. Kyseessä on Henry Cavillin tähdittämä, Andrzej Spakowskin kirjoihin perustuva The Witcher – Noituri.

The Witcher kertoo Geralt Rivialaista, jonka työnä on metsästää ihmisiä uhkaavia hirviöitä. Työssä hän joutuu kuitenkin huomaamaan ihmisten olevan usein vaarallisempia kuin hänen metsästämänsä hirviöt.

Sarjasta on povattu HBO:n tänä vuonna päätöksensä saaneen Game of Thronesin haastajaa. Toistaiseksi sarjan keräämä vastaanotto on kuitenkin ollut hieman ristiriitaista.

Noituri-kirjojen maailma on tullut monille tutuksi myös niiden pohjalta tehtyjen The Witcher -pelien ansiosta. Tuoreen sarjan rooleissa nähdään Cavillin ohella muun muassa Anya Chalotra, Freya Allan, Jodhi May ja Lars Mikkelsen.