Neljäs Jackass-elokuva tulossa – ensi-ilta maaliskuussa 2021

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Usein rajujakin stuntteja ja piloja esittelevä Jackass-sarja nousi aikoinaan valtavaksi maailmanlaajuiseksi hitiksi. Sen pohjalta tehtiin sittemmin yhteensä kolme elokuvaa, jotka nousivat niin ikään menestyksiksi lippuluukulla.

Nyt työn alla on neljäs Jackass-elokuva. Stunttielokuvasarjan neljännen osan ensi-ilta on Deadline-sivuston mukaan näillä näkymin 5. maaliskuuta 2021.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketä Jackass-ryhmään kuuluvista ja siihen yhdistetyistä tähdistä on mukana tulevassa elokuvassa. Johnny Knoxvillen, Spike Jonzen ja Jeff Tremainen luoma Jackass-sarja sai ensiesityksensä vuonna 2000. Elokuvasarjan edellisestä Jackass 3D -elokuvan ensi-illasta on ehtinyt vierähtää jo yhdeksän vuotta.