Joulupukin reaktiosta nettihitti – löysi yhteisen kielen lapsen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulu on läsnäolon, antamisen ja välittämisen aikaa. Ostoskeskuksissa näkee joulupukkeja, jotka heittäytyvät työtehtäväänsä suurella antaumuksella. Kaivoimme esimerkiksi videon, joka tiivistää koko tehtävän luonteen.

Kolmevuotias Mali vieraili äitinsä kanssa Cleveland Centren joulutapahtumassa. Tytöllä on vaikeuksia puheen ja kielen kanssa, joten hän on opetellut viittomakieltä kommunikointia helpottamaan. Hän ei ole kuuro, mutta tarvitsee erityistukea viestintään.

Joulupukki on heti kartalla tilanteessa. Hän kysyy viittomakielellä tytöltä, että haluaisiko hän nuken joululahjaksi. Tyttö ihastuu ikihyvin, koska hän pystyy oikeasti juttelemaan joulupukin kanssa. Tällaiset tilanteet ovat juuri niitä, mitkä tekevät joulusta juhlan arvoisen.