Kameli, lehmä ja aasi löydettiin harhailemasta tieltä – pääsivät esiintymään seiminäytelmään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi törmäsi taannoin jouluisaan näkyyn Yhdysvaltojen Kansasissa. Keskellä paikallista tietä käveli kameli, aasi ja lehmä kuin jouluevankeliumissa konsanaan. Goddardin poliisilaitos etsi eläinten omistajaa Facebookissa. Kävi ilmi, että ne kuuluivat läheisen villieläinpuiston omistajille.

– Tunteeko kukaan näiden kolmen pohjantähteä seuranneen ystävyksen omistajaa?, poliisilaitoksen Facebook-sivulla kirjoitettiin.

Eläinkolmikko on otsikoihin päätymisen myötä saanut työtä näyttelijöinä. Eläimet on nimittäin The Guardian -lehden mukaan sittemmin palkattu julkkistähdiksi paikallisen Tanganyika Wildlife Parkin seiminäytelmään.

 

https://www.facebook.com/GoddardPoliceDepartment/photos/a.1532067436832650/2659808440725205/?type=3&theater