Charly Jordan ja ystävät suppailivat alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

Tällä kertaa Charly on suunnannut vesille yhdessä kolmen muun upean mallikaunottaren kanssa. Kaiken lisäksi nuoret neitokaiset ovat riisuneet itsensä alastomiksi ja makoilevat kuvassa suppilautojen päällä. Kuva on ikuistettu taannoisella lomareissulla suositussa Tulumin lomakohteessa.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.