Marc Anthonyn miljoonien luksusjahti paloi ja upposi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lopezin ex-aviomiehenäkin tunnettua laulaja Marc Anthonyä on kohdannut mittava takaisku. Hänen luksusjahtinsa on tuhoutunut tulipalossa. Anthonyn omistama jahti syttyi tuleen keskiviikkoiltana Miamin satamassa.

Tähti itse ei ollut tapahtumahetkellä aluksessa, mutta paikalla oli lukuisia miehistön jäseniä. Kaikki heistä onnistuivat pakenemaan turvallisesti, uutisoi 7 News Miami. Paloa sammuttamaan saapuneen palokunnan toimista huolimatta Andiamo-niminen jahti tuhoutui palossa käyttökelvottomaksi.

Seitsemän miljoonan dollarin arvoisessa, 36-metrisessä aluksessa oli muun muassa viisi hyttiä, poreamme, grilli ja ima telakointiasema vesiskoottereille. Jahdilla vieraili vuosien aikana lukuisia Marc Anthonyn julkkisystäviä.