Sara ”Saara” Forsberg muuttaa New Yorkiin – uusi elämää alkaa tammikuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kielinaisena tunnettu ja nyt myös laulajanuraa menestyksekkäästi tehnyt Sara Forsberg, eli Saara, on kertonut muuttavansa Yhdysvaltojen New Yorkiin 1. tammikuuta 2020. Hän kertoi isosta elämänmuutoksestaan Instagramin tarinoissa.

Sara Forsberg on räväkkä nainen, joka uskaltaa panna itsensä likoon. Hän asui viimeksi Yhdysvalloissa vuonna 2018, kun nainen loi kansainvälistä uraa Los Angelesissa. Nyt hän aikoo kuitenkin asettua toiselle puolelle Pohjois-Amerikan mannerta.

Kerroimme taannoin, että Sara rakasti Yhdysvalloissa asuessaan Los Angelesin säätä, luontoa ja halpaa ruokaa sekä bensaa, mutta koki olonsa yksinäiseksi. Hänellä oli tuolloin amerikkalainen poikaystävä Hooman. Naisessa on potentiaalia maailmanluokan tähdeksi.