Christopher Nolanilta uusi elokuva ensi kesänä – upea traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Dark Knight- ja Dunkirk -ohjaaja Christopher Nolan on työstänyt parin vuoden ajan seuraavaa elokuvaansa. Tenet-nimisestä projektista on tähän mennessä paljastettu vain vähän.

Nyt tulevasta elokuvasta saadaan kuitenkin odotettua esimakua ensimmäisen kokonaisen trailerin muodossa. Siinä Aaron Taylor-Johnsonin esittämä päähenkilö värvätään salamyhkäiseen tehtävään, jossa tarkoituksena on pelastaa maailma ydinsotaakin pahemmalta kohtalolta.

Nolanin mukaan Tenet on lähtökohtaisesti vakoojaelokuva, mutta sen tiet risteävät lukuisiin eri tyylilajeihin. Ohjaaja kuvailee projektia hänen tähänastisista kunnianhimoisimmaksi. Washingtonin ohella Robert Pattinsonin, Elizabeth Debickin ja Michael Cainen tähdittämä Tenet saa ensi-iltansa heinäkuussa 2020.