Sosiaalisen median vaikuttaja halusi ikuisen filtterin kasvoille – plastiikkakirurgia muokkasi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Levi Jed Murphy on sosiaalisen median julkkis. Nyt 23-vuotias lontoolainen on halunnut näyttää todellisuudessa samalta kuin selfiekuvien muokkaavissa filttereissä. Hän paljasti turvautuneensa plastiikkakirurgiaan.

Levi Jed Murphy on muokannut ulkonäköään täyteaineilla teini-ikäisestä saakka. Hän halusi muokata kasvonsa pysyvästi näyttämään samalta, kuin miltä hänen suosikkifiltterinsä Instagramissa saa ne näyttämään. Hän on kohottanut kulmiaan ja muokannut silmiensä muotoa. Levin äiti oikein enää tiedä mitä ajattelisi poikansa ulkonäöstä.

Eniten mies on ollut huolissaan nenästään, jota hän piti ennen liian isona. Nyt 23-vuotias nuorukainen kertoo olevansa tyytyväinen ulkonäköönsä. Hän myöntää, että muiden tykkäykset ja mielipiteet ovat hänelle tärkeitä. Samalla hän pahoittaa mielensä vihapuheesta.