Tontulle kävi köpelösti – menikö naisen pila jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulunaika tarkoittaa kiltimpää olemista, koska tontut katselevat ikkunoista ja merkkaavat kirjaansa ylös ihmisten käyttäytymisen. Joissakin maissa on tapana panna tonttuhahmo hyllylle ikäänkuin vahtimaan lasten tekoja.

Toisinaan vanhemmat pilailevat tonttuhahmon kanssa ja piilottavat sen lasten iloksi mitä mielikuvituksellisempiin paikkoihin. Tontun ideana on kuitenkin muistuttaa tenavia noudattamaan käytöstapoja ja välttää turhaa hölmöilyä. Amerikkalainen äiti päätti viedä pilan astetta pidemmälle.

Hän julkaisi Facebookissa kuvan, jossa tontulle on käynyt köpelösti. Lautasella näyttää olevan ainoastaan tontun luuranko ja hattu. Todellisuudessa kuvassa on kananluita ja tonttulakki, mutta lapset eivät välttämättä hoksaa asiaa kauhistuneena tontun kohtalosta. Kuva saa silti hekottelemaan.

Someone please do this and record the kids when they find it 😂😂

Publiée par Shannon Renee sur Jeudi 19 décembre 2019