Viraalivideo jakaa mielipiteitä – kumpaan suuntaan tässä keinutaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosi 2019 lähenee loppuaan, mutta vielä on aikaa yhdelle somekansan mielipiteet jakavalle viraalivideolle. Tuoreen videon ympärillä käytävää väittelyä on jo ehditty kuvailla seuraavaksi mekkogateksi.

TikTok-käyttäjä Eric Tupper jakoi videon, jossa nähdään talvisessa Alaskassa keinuva henkilö. Tupperin mukaan hän oli ystävineen eri mieltä, kumminko päin henkilö istuu keinussa. Toisten mielestä hän istui kasvot rakennukseen päin, toisten mukaan kameraa kohti.

Näky jakoi nopeasti mielipiteitä paitsi TikTokissa, myös muilla sosiaalisen median alustoilla. Tarkkaa varmuutta keinujan suuntaan ei kuitenkaan ole vielä saatu. Video on kerännyt pelkästään Twitterissä yli 10 miljoonaa katselukertaa ja sitä on jaettu uudelleen yli 20 tuhatta kertaa.