Joy Corriganin rohkea kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

View this post on Instagram

@mattpetran 📸 Staycation or vacation this holiday? 🧳 ✈️

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

Taannoin Joy Corrigan osallistui Naked Species -kampanjan, jonka tuotosta 10 prosenttia ohjautuu uhanalaisten lajien suojeluun. Nyt hän sen sijaan poseeraa lähes alastomana Maxim-miestenlehden kuvauksissa. Hänellä on kuvassa jalassaan ainoastaan sukkahousut, jotka eivät tunnetusti juuri sisältöään piilottele.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.