Demi Lovato otti tatuoinnin kaulaan – taustalla huumeiden yliannostus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Demi Lovato ratkesi vuonna 2018 käyttämään päihteitä kuuden vuoden raittiusjakson jälkeen. Tuolloin nainen teki koettelemuksistaan Sober-nimisen kappaleen. Hän pahoitteli asiaa pyytämällä anteeksi perheeltään, faneiltaan ja itseltään.

Nainen otti silloin pikkusormeensa tatuoinnin, jossa lukee ”Free”, eli vapaa. Demin lisäksi samanlainen tatuointi näkyy hänen lähipiiriinsä kuuluvien henkilöiden pikkusormissa. Tekstin otaksutaan tarkoittavan Demi Lovaton kantamaa painolastia ratkeamisestaan, joka keveni asian tunnustamisen kautta. Noin kuukausi myöhemmin Demi Lovato otti yliannostuksen ja hän oli vähällä menehtyä.

Upeakurvinen laulajatar Demi Lovato on toiminut vuosien aikana faniensa esikuvana keskittymällä terveellisiin elämäntapoihin. Hän kärsii kuitenkin addiktioista, joten niiden kanssa eläminen ja vaikeimpien jaksojen yli pääseminen on selviytymistä. Hänen kaulassaan lukee nyt uutena tautointina ”Survivor”.

– En ole ikinä ennen ollut yhtä kartalla siitä kuka olen ja missä vaiheessa elämäni on. Elämä ei ole elämisen arvoista, ellet tee sitä itsesi takia. Jos elät vain muiden takia, ei se tule toimimaan, Demi äsken kertoi E! Newsin mukaan.