Demi Rose kurvitteli somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

🧡

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Lomakuviaan ahkerasti kuluneena syksynä sosiaalisessa mediassa julkaissut kaunotar joutui muutama päivä sitten yllättäen poistamaan erään sosiaalisessa mediassa julkaiseman kuvansa ilmeisesti liiallisen rohkeuden vuoksi. Nyt hänet nähdään sen sijaan esittelemässä muhkeaa rintavakoaan Instagramissa julkaisemassaan kuvassa.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.