Sara Underwoodin sänkykuva villitsee verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

Tällä kertaa Sara nähdään poseeraamassa upean seksikkäässä somekuvassaan, jossa hän markkinoi Fashion Novan paljastavaa alusasua sängyssään poseeraten. Samalla hän julistaa jonkinlaisen somekilpailun, mutta ainakin mieskatsojien huomion kiinnittyy lähinnä Saran näyttävää vartaloon.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.