Temppareista tutut Vilma ja Juuso saavat vauvan – laskettu aika toukokuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen odottaa ensimmäistä lasta rakkaansa Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Parin esikoinen syntyy toukokuussa ensi vuonna. Asiasta saatiin vihiä jo aiemmin Seiskan paljastettua, että Vilma liittyi Facebookin vauvaryhmään.

Vilma Karjalainen paljastaa blogissaan, että ei ole halunnut kertoa vauvauutisesta aiemmin ilkeiden kommenttien vuoksi. Julkkisnaisen kykyä vanhemmuuteen on arvosteltu kovasanaisesti ja hän on saanut runsaasti vihapuhetta osakseen. Onneksi hän on saanut myös kannustavia ja kauniita kommentteja tuhansittain.

– Me Juuson kanssa ollaan saatu aivan jumalaton määrä onnitteluja. Hei kiitos tuhannesti kaikille ihanille ihmisille ketkä onnitteli meitä tästä vauvasta kuluneen viikon aikana, se merkitsee meille molemmille ihan hirveesti. Ollaan todella otettuja että teitä on siellä toisella puolella monia ketkä on iloisia meidän puolesta. Kiitos! Mä oon saanut siis varmaan pari TUHATTA yksityisviestiä instagramissa, älkää pliis loukkaantuko jos en ole vastannut mä arvostan kaikkia jotka laittaa mulle viestiä ja niitä lueskelen hymyssäsuin, Vilma kirjoittaa blogissaan kiitellen.

View this post on Instagram

3yötä sitten julkaisin vauva uutisen. Olen ollut 3yötä tuleva mami. 90% olette maailman ihanempia siellä toisella puolella, etenkin mun seuraajat 💗 Oon siis itkenyt kun oon lukenut noita teidän lähettämiä viestejä. Te merkkaatte niin paljon ettette oikeesti tiedäkkään. Sen takia mua harmittaa niin kovasti etten täysin pysty sivuuttaa negatiivista kommentointia musta äitinä. Tiedän että ajankanssa voin, mutta en vielä kun asia on niin tuore. Kuvitelkaa jos uutisoisitte omassa somessa vauvasta. Saatte viestejä jotka menee jotakuinkin näin: "vammaisilla ei pitäisi olla oikeutta lisääntyä" "voi lapsi parkaa, tappaisin itseni mieluummin kun eläisin Vilman lapsena" "nauti lasuista" "Voin maksaa sun abortin" Onneks mulla on strong mind koska kaikkea paskaa on parin vuoden aikana tullut kuultua nii kasvattanut ihmisenä. Olisin mennyt varmasti aika paskaksi jos en olis tälläisen tottunut. Eli kiitos myös Hatersseille, täällä kuitenkin hymyssä suin pääosin mennään 🤗💗 Ps. Miten joku voi uhkailla mua lasulla jos en oo ollut äiti edes yhtä vuorokautta? 😅 PPs. Näin uutisfiidissä uutisen kissasta kenellä oli epämuodostuneet jalat.. Aloin itkemään.. Hormonit on kivoja 😂💗 Blogissa on myös vähän pidempi teksti aiheesta jos kiinnostaa. Linkki biossa.

A post shared by 𝙑𝙞𝙡𝙢𝙖 𝙅𝙤𝙨𝙚𝙛𝙞𝙞𝙣𝙖 𝙆 (@vilmajosefiinak) on