Temppareista tutut Vilma ja Juuso saavat vauvan – laskettu aika toukokuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen odottaa ensimmäistä lasta rakkaansa Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Parin esikoinen syntyy toukokuussa ensi vuonna. Asiasta saatiin vihiä jo aiemmin Seiskan paljastettua, että Vilma liittyi Facebookin vauvaryhmään.

Vilma Karjalainen paljastaa blogissaan, että ei ole halunnut kertoa vauvauutisesta aiemmin ilkeiden kommenttien vuoksi. Julkkisnaisen kykyä vanhemmuuteen on arvosteltu kovasanaisesti ja hän on saanut runsaasti vihapuhetta osakseen. Onneksi hän on saanut myös kannustavia ja kauniita kommentteja tuhansittain.

– Me Juuson kanssa ollaan saatu aivan jumalaton määrä onnitteluja. Hei kiitos tuhannesti kaikille ihanille ihmisille ketkä onnitteli meitä tästä vauvasta kuluneen viikon aikana, se merkitsee meille molemmille ihan hirveesti. Ollaan todella otettuja että teitä on siellä toisella puolella monia ketkä on iloisia meidän puolesta. Kiitos! Mä oon saanut siis varmaan pari TUHATTA yksityisviestiä instagramissa, älkää pliis loukkaantuko jos en ole vastannut mä arvostan kaikkia jotka laittaa mulle viestiä ja niitä lueskelen hymyssäsuin, Vilma kirjoittaa blogissaan kiitellen.

https://www.instagram.com/p/B6kHtBxneCI/