Brittilehti: Zac Efron hengenvaarassa – lennätettiin sairaalaan Australiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijä Zac Efron kiidätettiin äskettäin brittilehti Sunday Telegraph -lehden mukaan sairaalaan hengenvaarassa. Baywatch-elokuvastakin tuttu 32-vuotias miestähti oli kuvaamassa Killing Zac Efron -nimistä televisiosarjaa Papua-Uusi-Guineassa, kun hän sairastui äkillisesti.

Papua-Uusi-Guineassa näyttelijän tilaa ei saatu vakaaksi, joten hänet päätettiin lennättää tunsikausien lentomatkan päähän Australiaan. Tämän hetken tietojen mukaan sairauden syynä voi olla bakteeritartunnasta johtuva infektio. Näyttelijän tilan kerrotaan olleen vakaa, kun hän saapui St Andrews War Memorial Hospital -sairaalaan, jossa häntä pidettiin viikon ajan.

Australiassa infektio saatiin hoidettua ja viikon jälkeen näyttelijä pääsi pois sairaalasta. Tiedossa ei ole koska Zac Efronin uuden televisisarjan kuvaukset jatkuvat yhdessä Cyril Taran kanssa. Alunperin sarjan tarkoituksena oli selvitä viidakossa 21 päivän ajan, mutta sairaus keskeytti kuvaukset.