Miss Suomi estottomana alusasussa – kuvat niittävät suosiota somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Tällä kertaa Pia Lamberg on keikistelee upeissa mallikuvissa muun muassa esittelemässä kauniita valkoisia alusasuja Los Angelesissa. Äskettäin suomalainen mallikaunotar keikisteli kameran edessä myös esittelemässä leopardikuvioisia bikinejä.

View this post on Instagram

🐆 . . 📸. @thomaslouvagny

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.

Uusimmat