Elizabeth Hurleyn poika on menestyvä mallikomistus – äitinsä kanssa kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Elizabeth Hurleyn 17-vuotias poika Damian on aloittanut uransa mallina monen muun huippumallin jälkikasvun tavoin. Androgyynista tyyliä edustava Damian toimii parhaillaan Pat McGrath Labin mainoskasvona.

Damian on erittäin läheisissä väliessä kuuluisan äitinsä kanssa. Hänessä on myös paljon samaa näköä kuin 54-vuotiaassa malliäidissään. Damian jatkaa samalla tavalla huippumallien lasten uraa kuin monet muut julkkisperheen lapset, esimerkkinä Kendall Jenner, Kaia Gerber sekä Gihi ja Bella Hadid.

Damianin isä on amerikkalainen liikemies Steve Bing. Elizabeth Hurley elää poikansa kanssa maatilalla, mutta kannustaa jälkikasvuaan opiskelemaan ahkerasti saadakseen tarpeeksi kattavan yleissivistyksen. Poika opiskelee valokuvausta mallin töiden ohella.

View this post on Instagram

happy christmas !! 🎄❤️

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on