McDonald’sin asiakas vaarassa – henkilökunta pelasti hänet

Ohhoh! · Tim Isokivi

McDonald’s-pikaruokalan työntekijät ovat osoittautuneet korvaamattomaksi avuksi vaarassa olleelle naiselle. Heidän ansiostaan naista uhkaillut mies tuli pidätetyksi. Kalifornian Lodissa sijaitsevaan ravintolaan saapui jouluaattona nainen, joka pyysi työntekijää soittamaan hätänumeroon.

Tämän jälkeen nainen vieraili vessassa ja oli aikeissa tilata ruokaa, mutta hänen kanssaan matkustanut mies vaati käyttämään mielummin autokaistaa. Autokaistalla nainen pyysi jälleen myyjältä apua muodostaen huulillaan sanat ”auttakaa minua”.

Työntekijät pitivät vaivihkaan autokaistan jonoa paikoillaan ja ilmoittivat ravintolaan pian saapuneille poliiseille, missä apua tarvinnut nainen oli. Naisen kanssa matkustaneen Eduardo Valeanzuelan autosta löydettiin varastettu ladattu ase. Poliisin pidättämä mies oli uhannut tappaa naisen, uutisoi ABC 7.

 

Publiée par San Joaquin County Sheriff's Office sur Jeudi 26 décembre 2019