Norjan platinablondi teki musiikkivideon – jättikokoiset rinnat videon pääosassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen Sindy Starlet sanoi noin vuosi sitten haaveilevansa kuuluisuudesta. Hän päätti muokata itsestään muhkean povipommin plastiikkakirurgian avulla. Muovinen ulkonäkö auttaisi unelman toteutumisessa hänen mukaansa.

Kesäkuussa nainen piipahti rintojen suurennusleikkauksessa. Hän on esitellyt lopputulosta netissä ja valtavat rinnat ovat nyt päässeet myös uuden musiikkivideon pääosaan. Sindy Starlet julkaisi taannoin kappaleen Boobs Dance.

Kauneusalan yrittäjä ja yksinhuoltajaäiti esittelee rintojaan Instagramissa. Valitettavasti rinnat näyttävät kuvissa hieman muhkuraisilta ja ne ovat erikoisen väriset alapuolelta. Toivottavasti naiselle ei ole tullut komplikaatioita leikkauksen jälkeen. Hän on vakuuttanut olevansa tyytyväinen lopputulokseen.