Lapselle ostetun merenneitonuken sisällä oli kokaiinia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kun Elizabeth Faidleyn tytär pyysi saada lahjaksi merenneitonuken, osasi äiti tuskin aavistaa minkälaiseen soppaan hän joutuisi. Verkosta tilatun nuken sisältä paljastui odottamaton yllätys.

Newyorkilainen Faidley löysi merenneitonuken Etsy-verkkokaupassa toimineelta myyjältä vuonna 2015. Lapsi kuitenkin piti joululahjaksi saamaansa nukkea hirvittävän näköisenä. Faidley yritti ensin värjätä nuken hiuksia vihreistä vaaleiksi kunnes hän löysi internetin kautta nukkeja muokkaavan liikkeen.

Faidleyn odotellessa uudistettua nukkea hän sai odottamattoman soiton poliisilta. Viranomaisten mukaan nuken pään sisältä oli paljastunut kokaiinia yli 50 gramman edestä. Jopa poliisit olivat ihmetelleet, miksi Faidley oli käyttänyt rahojaan niin rumaan nukkeen.

Tutkittuaan tapausta viranomaiset totesivat, ettei Faidleyn perheellä ollut tekemistä kokaiinin kanssa. Etsyssä nukkeja myyneet tahot sen sijaan osoittautuivat osaksi kansainvälistä huumerinkiä. Faidley avautui hämmentävästä tapahtumaketjusta Facebookissa, toivottaen kaikille niin merenneidoista kuin huumeistakin vapaita juhlapyhiä.

 

Attention Facebook Land! It's FINALLY HERE: The 2019 Pearl the Mermaid Saga Re-Telling! I was going to wait until 12/24…

Publiée par Elizabeth Faidley sur Lundi 23 décembre 2019