Maalari putosi hengenvaarallisesti – vihainen vanhus ravisteli tikkaita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan vihaisen vanhuksen aiheuttamaa tilannetta, joka olisi voinut päättyä huonosti. Hänen ansiostaan työtään tekevä maalari putoaa metrien korkeudesta.

Perun Limassa kuvatulla videolla pyörätuolilla liikkuva vanhus lähestyy tikkaita, joiden huipulla seisoo 46-vuotias maaari Francisco Fernandez Sanchez. Mies alkaa heiluttamaan tikkaita. Maalari päätyy putoamaan kadulle yhdeksän metrin korkeudesta.

Sanchez toimitettiin sairaalaan, mutta kuin ihmeen kaupalla hänen todettiin selvinneen tapahtuneesta ilman vakavia vammoja. Poliisi etsii parhaillaan videolla näkyvää vanhusta. Hänellä on Mirror-lehden mukaan naapurustossa tylyn ihmisen maine, mikä videon katsoneille tulee tuskin yllätyksenä.