Mies sytytti Raamatun palamaan – harhautti kaupan henkilökuntaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjois-Dakotassa asuva Andrew Ells keksi omasta mielestään mainion idean sille, kuinka saisi varastettua arvokkaita tavaroita Walmartista. Mies otti kotoaan Raamatun mukaan kauppareissulle. Hän sytytti sen palamaan puutarhaosastolla.

Bismarckin Walmartissa tulipalon sytyttänyt 27-vuotias Andrew Ells teki Raamatusta roihun, josta lähti runsaasti savua. Palo sai kaupan henkilökunnan huomion ja samaan aikaan Ells käveli ostoksineen ulos liikkeestä maksamatta.

The Smoking Gunin mukaan miehen teko tallentui valvontakameralle. Hän aiheutti Raamattupalolla mittavat savuvahingot ja kaupan myymäläpäällikkö arvioi kustannusten nousevan 300.000 dollariin. Ells odottaa tuomiotaan vankilassa, eikä julkisuuteen ole kerrottu mitä hän varasti palohälytyksen aikana.