Poliisi väitti pikaruokalan työntekijän haukkuneen siaksi – jäi kiinni valehtelusta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kansasissa asuva poliisi nousi taannoin otsikoihin McDonald’s-käyntinsä vuoksi. Poliisi oli kertonut ravintolan työntekijän kirjoittaneen hänen tilaamansa kahvin kylkeen ”fucking pig”, eli ”v*tun sika”.

Heringtonin poliisipäällikkö Brian Hornaday jakoi kahvikupista kuvan Facebookissa. McDonald’sin työntekijä oli tarjonnut poliisille ilmaista lounasta tapahtuneen johdosta, mutta päällikön mukaan poliisi oli kieltäytynyt siitä.

McDonald’sin turvakameran video kuitenkin paljasti, ettei ravintolan työntekijä ollut kirjoittanut viestiä. Lopulta nimeämätön poliisi oli myöntänyt keksineensä koko tarinan. Hän kuvaili sitä poliisipäällikölle vitsiksi.

Valehtelusta kiinnijäänyt poliisi oli ehtinyt työskentelemään laitoksella kahden kuukauden ajan. Hänet on sittemmin irtisanottu virastaan, uutisoi CNN.