Etsintäkuulutettu löydettiin Instagram Live -videonsa ansiosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi on paikantanut viikkojen ajan etsintäkuulutetun miehen Instagramin ansiosta. Autovarkaudesta ja ammuskelusta etsintäkuulutettu Kevin Gaines Jr. löytyi hänen jakamiensa videoiden avulla. Poliisi oli saanut vihjeen, jonka mukaan etsintäkuulutetun auto oli nähty Floridan DeLandissa.

Gainesin olinpaikka vahvistui hänen suoran Instagram Live -videonsa avulla. Poliisit piirittivät miehen kodin ja pidättivät hänet. Gainesin kotoa löydettiin yhteensä neljä ampuma-asetta. Mies pidätettiin laittomasta ampuma-aseiden hallussapidosta, autovarkaudesta, rikollisista ilkivallanteoista ja ilman asianmukaista ajokorttia ajamisesta.

Lisäksi häntä odottavat aikaisemmat syytteet muun muassa liikkuvasta autosta ammuskelusta ja virkavallan vastustamisesta, uutisoi WFTV.