Pasha Pozdnyakova bikineissä talvipakkasessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo 650.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Suomalaisten lisäksi kurvitarta seurataan aktiivisesti ympäri maailmaa.

Rantasalmen Järvisydämessä ikuistettuja upeita kuvia viime aikoina julkaissut Pasha on tällä kertaa juhlistanut vuoden vaihtumista sosisaalisessa mediassa julkaisemallaan povikuvalla. Lisäksi hän poseeraa poikkeuksellisesti bikineissä talvipakkasessa, joten kovin pienestä kohukaunotar ei taida hätkähtää.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.