7-vuotias sai Airpodit lahjaksi – nielaisi heti toisen niistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Applen AirPod-kuulokkeista on syytä pitää hyvää huolta, sillä langattomuuden ansiosta ne voivat kadota helposti. Eräs lapsi päätyi nielaisemaan lahjaksi saamansa nappikuuokkeen.

Yhdysvaltojen Georgiassa asuvan Kiara Stroudin 7-vuotias poika piteli lahjaksi saamaansa AirPodia osittain suussaan. Äidin järkytykseksi lapsi tuli nielaisseeksi sen. Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa kuulokkeen päätyminen vatsaan vahvistettiin röntgenkuvan avulla.

WSB-TV -uutissivuston mukaan lääkärit olivat päättäneet olla ainakin toistaiseksi leikkaamatta lasta. Sen odotetaan ilmaantuvan itsestään ulos ulosteiden kautta. Lapsen kerrotaan pelkäävän hänen vatsastaan alkavan kuulua musiikkia kuulokkeen ansiosta.

 

I can’t make this up. My child, my child. Thanks for all of the prayers. We’re home. No more airpods for this kid 🤦🏾‍♀️

Publiée par Kiara Stroud sur Samedi 28 décembre 2019