Demi Rose makoili paratiisirannalla hiekkaisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Do damage to you but you love it

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Lomakuviaan ahkerasti kuluneena syksynä sosiaalisessa mediassa julkaissut kaunotar on tällä kertaa suunnannut esittelemään pysäyttävän kurvikasta vartaloaan Meksikon Puerto Vallartaan. Siellä somekurvitar keikisteli hyvin pienissä bikineissä ja vartalo yltä päältä hiekkaisena.

View this post on Instagram

Can you focus on me… @fashionnova #novababe #ad

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.