Ihmis-Ken suunnittelee näyttävää paluuta julkisuuteen – mitä tapahtuu 5. tammikuuta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen 36-vuotias kosmopoliitti Rodrigo Alves on tunnettu viime vuosikymmenellä nimellä ihmis-Ken hänelle tehtyjen satojen plastiikkakirurgisten toimenpiteidensä takia. Suomalainen Arman Alizad kävi muun muassa seuraamassa Alvesin kylkiluiden poisto-operaatiota.

Nyt Rodrigo Alves on antanut esimakua tästä vuodesta lupaamalla Instagramissa, että esiintyy live-lähetyksessä sunnuntaina 5. tammikuuta. Syytä hänen uudelle tulemiselleen ei tiedetä, mutta veikkauksena on hänen uuden alter egonsa Jessican esittely. Mies on nimittäin esiintynyt hiljattain pitkissä hiuksissa ja naisten vaatteisiin pukeutuneena Daily Mail uutisoi.

Rodrigo Alves on myös poistattanut vatsassaan six packia esittäneet silikonit ja siirtänyt ne takamukseensa tuomaan muhkeutta. Hän haluaa olla sukupuoleton henkilö, mutta pääasiana on onnellisuus ja tyytyväisyys omaan olemukseensa. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja operaatioita on takana jo satoja. Hän on myöntänyt leikkausten rasittaneen hänen terveyttään, sillä taannoin hänen nenänsä oli pitkään mädäntynyt.