Koira oli kuristua kuoliaaksi – lääkärin nopea toiminta pelasti lemmikin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Dramaattisella viraalivideolla nähdään tilanne, joka olisi voinut päättyä koiran ja sen omistajan kannalta traagisesti. Siltä kuitenkin vältyttiin paikalle osuneen lääkärin nopean toiminnan ansiosta.

Valvontakameran videolla naisen koiran hihna jää kiinni hissin sulkeutuvien ovien väliin Floridan Tampassa. Koira on vaarassa kuristua hissin lähtiessä liikkumaan ylöspäin. Silloin apuun rientää paikalle osunut lääkäri Mohammed Awad.

Awad onnistui irrottamaan hihnan koiran kaulasta viime tipassa, pelastaen sen karmivalta kohtalolta. Video levisi nopealla tahdilla sosiaalisessa mediassa lääkärin veljen, Faris Awadin jaettua sen Facebookissa.

 

My Brother saved a dogs life

Publiée par Faris Awad sur Lundi 30 décembre 2019