Halle Berry julkaisi suihkukuvansa: ”Kylmä suihku vähentää ahdistusta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry on mukana John Wick -elokuvasarjan odotetussa kolmannessa osassa. Elokuvat tunnetaan huikeista toimintakohtauksistaan, ja tähden valmistautuminen rooliin oli sen mukaista. Taannoin kerroimme hänen valmistautuvan antaumuksella rooliisa ampumaradalla.

View this post on Instagram

Welcome to the first #FitnessFriday of #2020! To me, nothing is more important than starting the new year off purifying with some good old fashion hydrotherapy! Let’s leave the toxins of 2019 behind! A hot steam is one of my favorite things in the whole world, and it’s for a good reason. It purifies, relieves muscle soreness and respiratory issues, increases your circulation and calms anxiety. How about a polar bear plunge? A cold shower can be LIFE changing! Cold water tightens the skin and stimulates blood flow, accelerates metabolism, increases alertness and can treat depression. I love taking a hot steam and then taking a cold shower or bath right after. I challenge you to try this today and see how it makes you feel, and check stories today for a few more of my favorite things in the new year ♥️- Happy Friday!

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Nyt takavuosien Bond-tyttö nähdään poseeraamassa suihkussa, jossa hän on kertomansa mukaan aloittanut uuden vuoden. Mustissa bikineissä Berry suuntasi jääkylmään suihkuun, ja päivityksessään hän kehuu vuolaasti sen positiivisia vaikutuksia. Näyttelijättären mukaan jääkylmä suihku muun muassa auttaa lihassärkyihin, verenkiertoon ja valppauteen sekä vähentää ahdistusta.

View this post on Instagram

#2020 sure looks beautiful 🌊

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on