Järkyttävä näky: Miehet hankkivat lihakset ruiskuttamalla niihin öljyä

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat valmiita menemään äärimmäisyyksiin ulkonäköään muokatessaan. Naiset poistattavat kylkiluitaan ja suurentavat takamuksiaan, rintojaan ja huuliaan keinotekoisesti. Miehet puolestaan yrittävät pumpata lisäkokoa lihaksiinsa vaarallista öljysekoitetta ruiskuttaen.

Brasiliassa ja Venäjällä on miehiä, jotka ovat kasvattaneet jättimäiset lihakset synthol-öljyn avulla. He aruiskuttavat lihaksiin ainetta, mikä saa kudoksen kasvamaan – ainakin väliaikaisesti. Pääasia on ulkonäkö, eikä niinkään lihasten perimmäinen tarkoitus, eli voima. Näiden herrojen komeusihanteena on itse Hulk.

Olemme esitelleet videolla esiintyviä miehiä erikseen, mutta nyt he ovat päässeet yhteiselle koostetaltioinnille. Barcroftin videolla esiintyvät venäläisen Kirillin lisäksi brasilialaiset Geraldo, Alvaro, Romario ja Valdir. Yksi synthol-öljyä käyttäneistä miehistä, kenialainen Ronny Rono, menehtyi viime vuonna.